Career

INTERNSHIP

PRESS & MARKETING

Till vintern söker vi nu en praktikant som hjälper till med marknadsföring av varumärket samt assistans för e-handel och sociala medier. Arbetsuppgifterna kommer variera men innefattar allt ifrån att uppdatering av webbshop, Facebook och Instagram, segmentering av kunder och formulera nyhetsbrev samt kartlägga aktörer i sociala medier för kontakt av medier och influencers.

Vi söker dig som är driven och tar egna initiativ och ansvar för dina uppgifter. För att passa bra in hos oss är du en målmedveten person med en positiv attityd. Du är ambitiös och har hög arbetsmoral. Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt samt har en säljande personlighet vilket gör att du alltid sätter kunden i fokus.

Vi tror att du antingen studerar inom marknadsföring, e-handel eller sociala medier eller bara har ett allmänt intresse för mode och detaljhandeln är en självklarhet ett stort plus.

Placering:
Stockholm

Längd:
Minst 3 månader.

Ansökan:
Vill du bli en av oss? Välkommen att skicka din ansökan i form av CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande.

Kontakt person:
Rikard Gustavsson
rikard@baron.se
08-23 43 03