CAREER

CAREER

INTERNSHIP

PRESS & MARKETING

Till hösten söker vi nu en praktikant som hjälper till med marknadsföring av varumärket samt assistans för e-handel och sociala medier. Arbetsuppgifterna kommer variera men innefattar allt ifrån att uppdatering av webbshop, fotografering till Instagram, optimering av SEO, Facebook och Instagram annonsering, segmentering av kunder och formulera nyhetsbrev samt kartlägga aktörer i sociala medier för kontakt av medier och influencers.

Vi söker dig som är driven och tar egna initiativ och ansvar för dina uppgifter. För att passa bra in hos oss är du en målmedveten person med en positiv attityd. Du är ambitiös och har hög arbetsmoral. Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt samt har en säljande personlighet vilket gör att du alltid sätter kunden i fokus.

Vi tror att du antingen studerar inom marknadsföring, e-handel eller sociala medier eller bara har ett allmänt intresse för mode och detaljhandeln är en självklarhet ett stort plus. Kunskaper inom Photoshop och bildredigering är meriterande.

Placering:
Stockholm eller Helsingborg.

Längd:
Minst 3 månader.

Ansökan:
Vill du bli en av oss? Välkommen att skicka din ansökan i form av CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande.

Kontakt person:
Rikard Gustavsson
rikard@baron.se
08-23 43 03


SALES

Vi söker en praktikant som kan hjälpa våra säljare på den svenska marknaden. Detta kan vara allt från att säkerställa butiksexponering ute hos återförsäljare, uppdatera prislistor till att boka kundmöten till vårt showroom.

Vi söker dig med har ett brinnande intresse för försäljning och trivs med telefonen som arbetsredskap. För att passa bra in hos oss är du en målmedveten person med en positiv attityd. Du är ambitiös och har hög arbetsmoral. Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt samt har en säljande personlighet vilket gör att du alltid sätter kunden i fokus. Ett intresse för mode och detaljhandeln är en självklarhet ett stort plus.

Placering:
Stockholm eller Helsingborg.

Längd:
Minst 3 månader.

Ansökan:
Vill du bli en av oss? Välkommen att skicka din ansökan i form av CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande.

Kontakt person:
Pär Berglund
par@baron.se
042-159000