CAREER

CAREER

SALES ASSISTANT

Vi söker nu en flexibel säljare till vår butik på Humlegårdsgatan i Stockholm. Vi tror att du har tidigare erfarenhet inom försäljning av premiumprodukter, inte är rädd för ensamarbete och är van att hantera många saker på en gång.

Som butikssäljare är du medveten om vikten av genuin service och erbjuder en nära kundkontakt. Du är självständig, effektiv och självgående.

Tjänsten är en extratjänst vid behov och innefattar allt från dagligt butiksarbete, lagerarbete till inventering, events och assistans med vår webshop.

Tidigare butiksvana är ett krav.

Tjänst:
Extraanställning vid behov.

Ansökan:
Vill du bli en av oss? Välkommen att skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 22 januari, därefter sker intervjuer löpande.

Kontaktperson:
Rikard Gustavsson
rikard@baron.se
08-234303

SALES REPRESENTATIVE

Att designa och utveckla väskor och accessoarer av högkvalitativt läder och canvas är vår stora passion. Vi arbetar konsekvent med att skapa produkter som håller hög kvalité även stilmässigt och där vi inte lägger någon större notis till de kortsiktiga trenderna utan där vi istället skapar produkter som kan leva generation efter generation. BARON som ägs av familjen Adelswärd och nästa år firar vi 40 år. Huvudkontoret ligger i Helsingborg och vi har en egen butik på Humlegårdsgatan 19 i Stockholm.

Som säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bli att jobba med hela vår produktportfölj samt driva och utveckla affärerna tillsammans med våra kunder inom modesegmentet i Sverige (t.ex. NK, Åhléns City, Best of Brands, Marty m.fl.). Utöver det kommer du att:

  • Maximera försäljningen och lönsamheten för våra kunder och för BARON.
  • Delta på modemässor (Köpenhamn 2 ggr/år) och andra butiksevent under året.
  • Besöka våra befintliga och nya kunder regelbundet (2–3 dagar/veckan) och etablera långsiktiga och solida relationer.
  • Jobba aktivt med nykundsbearbetning.
  • Agera konsultativt och utveckla kundens väskkategori och sälja in nylanseringar, kampanjer och andra marknadsaktiviteter.

Vi söker dig med har ett brinnande intresse för försäljning och trivs med telefonen som arbetsredskap, samt älskar vara ute hos kunder och göra affärer. För att passa bra in hos oss är du en målmedveten person med en positiv attityd. Du är ambitiös och har hög arbetsmoral. Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt samt har en säljande personlighet vilket gör att du alltid sätter kunden i fokus.

Vi ser gärna att du har B-körkort och minst gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi eller marknadsföring. Ett intresse för mode, försäljning och detaljhandeln är en självklarhet ett stort plus.

Placering:
Tjänsten är på heltid i Helsingborg eller Stockholm.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Välkommen att skicka din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 2017-12-15, urval och intervjuer sker löpande.

Kontakt person
Pär Berglund
par@baron.se
042-159000

INTERNSHIP

PRESS & MARKETING

Till vintern söker vi nu en praktikant som hjälper till med marknadsföring av varumärket samt assistans för e-handel och sociala medier. Arbetsuppgifterna kommer variera men innefattar allt ifrån att uppdatering av webbshop, optimering av SEO, Facebook och Instagram annonsering, segmentering av kunder och formulera nyhetsbrev samt kartlägga aktörer i sociala medier för kontakt av medier och influencers.

Vi söker dig som är driven och tar egna initiativ och ansvar för dina uppgifter. För att passa bra in hos oss är du en målmedveten person med en positiv attityd. Du är ambitiös och har hög arbetsmoral. Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt samt har en säljande personlighet vilket gör att du alltid sätter kunden i fokus.

Vi tror att du antingen studerar inom marknadsföring, e-handel eller sociala medier eller bara har ett allmänt intresse för mode och detaljhandeln är en självklarhet ett stort plus.

Placering:
Stockholm eller Helsingborg.

Längd:
Minst 3 månader.

Ansökan:
Vill du bli en av oss? Välkommen att skicka din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 2017-12-15, urval och intervjuer sker löpande.

Kontakt person:
Pär Berglund
par@baron.se
042-159000


SALES

Vi söker en praktikant som kan hjälpa våra säljare på den svenska marknaden. Detta kan vara allt från att säkerställa butiksexponering ute hos återförsäljare, uppdatera prislistor till att boka kundmöten till vårt showroom.

Vi söker dig med har ett brinnande intresse för försäljning och trivs med telefonen som arbetsredskap. För att passa bra in hos oss är du en målmedveten person med en positiv attityd. Du är ambitiös och har hög arbetsmoral. Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt samt har en säljande personlighet vilket gör att du alltid sätter kunden i fokus. Ett intresse för mode och detaljhandeln är en självklarhet ett stort plus.

Placering:
Stockholm eller Helsingborg.

Längd:
Minst 3 månader.

Ansökan:
Vill du bli en av oss? Välkommen att skicka din ansökan i form av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 2017-12-15, urval och intervjuer sker löpande.

Kontakt person:
Pär Berglund
par@baron.se
042-159000