Baron Weekendväska
Baron Weekendväska
Baron Weekendväska
Baron Weekendväska
Baron Weekendväska
Baron Weekendväska
Baron Weekendväska
Ny

WeekendväskaBrun mocka

Baron

Vår uppdaterade weekendväska i mocka kombinerar det bästa av vår klassiska design med premium-material, och erbjuder ett mer lyxigt alternativ för den moderna resenären. Med bevarat DNA som har gjort den till en favorit i över ett decennium—hållbarhet, elegans och praktisk funktionalitet—är den här väskan skapad för både stil och lång livslängd.


Väskan är konstruerad för att klara av frekvent resande och har en förstärkt bas samt läderförstärkta hörn för extra hållbarhet. De justerbara sidospännena ger flexibilitet och extra förvaringsutrymme vid behov. Insidan erbjuder ett rymligt huvudfack med en säker blixtlåsficka för värdesaker.

Noggrant tillverkad av lyxig brun mocka, har väskan mörkbruna handtag i kalvskinn som är något längre för ökad komfort. Mockan utvecklar en rik patina över tid, vilket förstärker väskans tidlösa charm. Insidan är fodrad med raffinerad beige bomull, som ger en elegant finish som kompletterar väskans sofistikerade yttre.

För ökad bekvämlighet har väskan en avtagbar och justerbar axelrem i mörkbrunt läder som gör den bekväm att bära handsfree, vilket gör den till det perfekta valet för helgresor, affärsresor och vardagliga äventyr.
Läs Mer
615.00 USDBara 3 kvar i lager
Köp som presentkort
Skötselråd

Mocka är ett vackert naturmaterial som påverkas av exempelvis solljus, smuts och värme. Med tiden kommer all mocka att torka ut men rätt omhändertaget kan det hålla länge. Håll din produkt ren genom att regelbundet borsta den med en mjuk borste. Fläckar behandlas med en mockaborste. För speciellt svåra fläckar kan det vara bra att använda ett fläckborttagningsmedel speciellt anpassat för mocka. Kom ihåg att behandla ytan försiktigt och se till att undvika alla tygdetaljer. Våra väskor är impregnerade men processen kan upprepas för att göra väskan smuts- och vattenavvisande. Låt alltid din väska torka i rumstemperatur. Vår mocka är naturligt infärgad vilket innebär att färgtonen kan variera. Detta ger din produkt sitt unika utseende. Var medveten om att färgöverföring kan ske så bär med försiktighet för att undvika kontakt med ljusa ytor.