PortföljerLaptopfodral
Baron Laptopfodral
Baron Laptopfodral
Baron Laptopfodral
Baron Laptopfodral
Baron Laptopfodral
Baron Laptopfodral
Baron Laptopfodral
Baron Laptopfodral
Baron Laptopfodral

LaptopfodralBrun mocka

Baron

Laptopfodralet är gjord i en mjuk, lyxig brun mocka med en diskret präglad Baron logga. Laptopfodralet är en lyxig accessoar som är utformad för en att komplettera din livsstil när du är på språng.


Den mjuka, sammetslena mockan är inte bara berömd för sin hållbarhet och vackra yta som får en fantastisk patina allt eftersom du använder den, utan den ger också bästa möjliga skydd för din bärbara dator.

  • Passar upp till 14-tums bärbara datorer
  • Dimensioner (cm): L: 33,5, H: 24, D: 1,5
Läs Mer
200.00 USD
Köp som presentkort
Skötselråd

Mocka är ett vackert naturmaterial som påverkas av exempelvis solljus, smuts och värme. Med tiden kommer all mocka att torka ut men rätt omhändertaget kan det hålla länge. Håll din produkt ren genom att regelbundet borsta den med en mjuk borste. Fläckar behandlas med en mockaborste. För speciellt svåra fläckar kan det vara bra att använda ett fläckborttagningsmedel speciellt anpassat för mocka. Kom ihåg att behandla ytan försiktigt och se till att undvika alla tygdetaljer. Våra väskor är impregnerade men processen kan upprepas för att göra väskan smuts- och vattenavvisande. Låt alltid din väska torka i rumstemperatur. Vår mocka är naturligt infärgad vilket innebär att färgtonen kan variera. Detta ger din produkt sitt unika utseende. Var medveten om att färgöverföring kan ske så bär med försiktighet för att undvika kontakt med ljusa ytor.