PortföljerPortfölj med dragkedja slim
Baron Portfölj med dragkedja slim
Baron Portfölj med dragkedja slim
Baron Portfölj med dragkedja slim
Baron Portfölj med dragkedja slim
Baron Portfölj med dragkedja slim
Baron Portfölj med dragkedja slim
Baron Portfölj med dragkedja slim

Portfölj med dragkedja slimSvart läder

Baron

Vår datorväska i läder är en smal, lätt portfölj gjort av vegetabiliskt garvat läder, handgjord i en familjeägd ateljé i Scandicci utanför Florens, Italien.


Det bomullsfodrade insidan innehåller en separat avdelare tänkt för laptop (17”) och ett större fack med gott om utrymme för din laddare, anteckningsbok och andra dagliga behov. Dessutom finns det en ficka med dragkedja på baksidan av portföljen som är skyddad med en rem och kan fästas på din rullväska när du reser. Föredrar du att använda en axelrem? Inga problem, alla våra portföljer har avtagbara nylonband.

Lädret varierar från bit till bit vilket gör varje portfölj unik.

Dimensions (cm): L8: 41, H: 30, W: 6,5
Läs Mer
795.00 USD
Köp som presentkort
Skötselråd

Läder är ett naturmaterial som påverkas av exempelvis solljus, smuts och värme. Med tiden kommer allt läder att torka ut men rätt omhändertaget kan det hålla länge. Håll din produkt ren och använd läderkräm. Ta en bomullsduk med neutralt läderbalsam och gnid försiktigt över hela produkten. Detta kan göras mer eller mindre ofta beroende på vilken patina du vill skapa. Kom ihåg att alltid behandla läderytan försiktigt och se till att undvika alla tygdetaljer. Om du upptäcker en fläck på lädret - ta bort den så snabbt som möjligt och behandla ytan enligt ovan. Våra produkter är impregnerade men processen bör upprepas efter en tids användning för att göra din produkt smuts- och vattenavvisande. Låt alltid din produkt torka i rumstemperatur. Vårt läder är naturligt infärgat vilket innebär att färgtonen kan variera. Detta ger din produkt sitt unika utseende. Var medveten om att färgöverföring kan ske så bär med försiktighet för att undvika kontakt med ljusa ytor.