PortföljerPortfölj med dragkedja
Baron Portfölj med dragkedja
Baron Portfölj med dragkedja
Baron Portfölj med dragkedja
Baron Portfölj med dragkedja
Baron Portfölj med dragkedja

Portfölj med dragkedjaKonjak läder

Baron

Vår läderportfölj med dragkedja är en snygg, lätt portfölj av vegetabiliskt garvat läder, handgjord i en familjeägd ateljé i Scandicci utanför Florens i Italien.


Den bomullsfodrade insidan innehåller en separat avdelare tänkt för laptop (13”) och ett större fack med gott om utrymme för din laddare, anteckningsbok och annat du bär med dig under dagen. Dessutom finns det en ficka med dragkedja på framsidan av portföljen. På baksidan av portföljen sitter ett läderband för att kunna fästa portföljen på din rullväska när du reser. Föredrar du att använda en axelrem? Inga problem, alla våra nya portföljer har avtagbara nylonband.

Lädret varierar från bit till bit vilket gör varje portfölj unik.

Dimensioner (cm): L: 39 W: 8 H: 29
Läs Mer
795.00 USD Slutsåld
Köp som presentkort
Skötselråd

Läder är ett naturmaterial som påverkas av exempelvis solljus, smuts och värme. Med tiden kommer allt läder att torka ut men rätt omhändertaget kan det hålla länge. Håll din produkt ren och använd läderkräm. Ta en bomullsduk med neutralt läderbalsam och gnid försiktigt över hela produkten. Detta kan göras mer eller mindre ofta beroende på vilken patina du vill skapa. Kom ihåg att alltid behandla läderytan försiktigt och se till att undvika alla tygdetaljer. Om du upptäcker en fläck på lädret - ta bort den så snabbt som möjligt och behandla ytan enligt ovan. Våra produkter är impregnerade men processen bör upprepas efter en tids användning för att göra din produkt smuts- och vattenavvisande. Låt alltid din produkt torka i rumstemperatur. Vårt läder är naturligt infärgat vilket innebär att färgtonen kan variera. Detta ger din produkt sitt unika utseende. Var medveten om att färgöverföring kan ske så bär med försiktighet för att undvika kontakt med ljusa ytor.