Historien om Götrich & Co

House of Baron & Götrich

Götrich & Co - en destination för klassisk stil

Under 2019 slogs de båda verksamheterna Götrich och Baron ihop till en helt gemensam verksamhet under namnet Götrich & Co.  Alla delägare är fortsatt kvar i verksamheten, inklusive familjen Adelswärd som sedan 1783 har titeln ’’baron’’ och förvaltar gården Baroniet Adelswärd, det enda baroniet i Sverige. Även Cad & the Dandy, det yngsta men även största skrädderiet på Savile Row i London, är aktiva aktieägare och spelar en viktig roll för att säkra kontakterna till branschen i stort.

Ambitionen med Götrich & Co är att skapa den självklara destinationen för klassisk elegans i en uppdaterad miljö med fokus på hantverk, stil och kvalitet. Baron fortsätter att vara varumärket för alla våra läder- och kanvasväskor och accessoarer, och Götrich är det varumärke som vi använder för våra konfektionsplagg, vårt skrädderi och våra accessoarer i textil. 

Den kombinerade verksamheten drivs idag på Humlegårdsgatan 19, där har vi en fullskalig skrädderiateljé i källarplanet och en butiks- och kundyta i entréplan.