Baron Liten weekendväska
Baron Liten weekendväska
Baron Liten weekendväska
Baron Liten weekendväska
Baron Liten weekendväska
Baron Liten weekendväska
Baron Liten weekendväska
Ny

Liten weekendväskaBrun mocka

Baron

Vår uppdaterade lilla weekendväska erbjuder samma sofistikerade design som vår ikoniska weekendväska, men i ett mindre och mer mångsidigt format. Med bevarat DNA från originalet har väskan nu ett renare och mer kontemporärt utseende, samtidigt som den fortsätter att leverera den hållbarhet, elegans och funktionalitet som gjort den till en favorit i över ett decennium.


Noggrant tillverkad av lyxig, mjuk mocka har den här uppdaterade designen mörkbruna handtag i kalvskinn och läderförstärkta hörn för extra hållbarhet. Mockans naturliga utseende och hållbarhet säkerställer att den utvecklar en fantastisk patina allt eftersom du använder den. Insidan är fodrad med ett mjukt beige bomullstyg, vilket ger en elegant finish som kompletterar väskans yttre.

För ökad bekvämlighet och mångsidighet har väskan en avtagbar och justerbar axelrem i mörkbrunt läder, vilket gör den bekväm att bära handsfree och gör den till det perfekta valet för korta resor, vardagliga pendlingar och äventyr i staden.
Läs Mer
515.00 USDBara 3 kvar i lager
Köp som presentkort
Skötselråd

Mocka är ett vackert naturmaterial som påverkas av exempelvis solljus, smuts och värme. Med tiden kommer all mocka att torka ut men rätt omhändertaget kan det hålla länge. Håll din produkt ren genom att regelbundet borsta den med en mjuk borste. Fläckar behandlas med en mockaborste. För speciellt svåra fläckar kan det vara bra att använda ett fläckborttagningsmedel speciellt anpassat för mocka. Kom ihåg att behandla ytan försiktigt och se till att undvika alla tygdetaljer. Våra väskor är impregnerade men processen kan upprepas för att göra väskan smuts- och vattenavvisande. Låt alltid din väska torka i rumstemperatur. Vår mocka är naturligt infärgad vilket innebär att färgtonen kan variera. Detta ger din produkt sitt unika utseende. Var medveten om att färgöverföring kan ske så bär med försiktighet för att undvika kontakt med ljusa ytor.