Väskor för resanStort väskpaket
Baron Stort väskpaket
Baron Stort väskpaket
Baron Stort väskpaket
Baron Stort väskpaket
Baron Stort väskpaket
Baron Stort väskpaket
Baron Stort väskpaket

Stort väskpaketKhaki kanvas

Baron

Vår största kollektion inkluderar vår lilla weekendväska, klassiska weekendväska, datorväska och necessär, alla i khaki kanvas. Med denna kompletta uppsättning är du förberedd för alla eventualiteter. Samtliga produkter är tillverkade av en hållbar 16 oz bomullscanvas med detaljer i mörkbrunt läder.


Våra weekendväskor är reskamrater skapade för att hålla över tid. Tidlösa, eleganta och med mått som är godkända för handbagage. Väskorna är konstruerade med en solid bas som skyddas av fyra nitar och spännen på varje sida som ger extra utrymme. Det rymliga interiören innehåller ett stort fack med dragkedja samt en liten ficka på utsidan. Med både den klassiska och den lilla weekendväskan är du redo för alla dina reseäventyr.

Vår klassiska necessär är den perfekta följeslagaren på varje resa och som hjälper dig att hålla alla dina toalettartiklar på plats. Necessären har ett inre fack för små nödvändigheter. Den passar alla som letar efter en necessär som är hållbar, rymlig och elegant nog för att alltid stå framme i badrummet.

Datorväskan är Barons klassiska och stilrena datorväska som rymmer allt som en kan tänka sig behöva under arbetsdagen. Väskan kan bäras för hand i handtagen men även med den avtagbara axelremmen. Väskan är även designad med en extra lång dragkedja för att underlätta processen att packa i och packa upp. Huvudfacket består av en separat avdelare tänkt för laptop (13”) och har en större dragkedjeficka utöver det stora facket.
Läs Mer
1 200.00 USD
Köp som presentkort
Skötselråd

Bomullskanvas är ett vackert och slitstarkt material. På sikt kommer du att uppleva att färgen och ytan bleknar. Detta är en naturlig del i materialets åldrande och ger det dess karaktär. Håll din kanvasväska ren genom att regelbundet borsta den med en mjuk borste. Har din väska fått en fläck kan du använda kallt vatten eller mild tvål på en bomullstrasa. Behandla försiktigt på själva fläcken och inte runtom för att förhindra att fläcken blir större. Testa alltid på ett mindre synligt område först. Läderdetaljerna behandlas med läderkräm. Ta en bomullsduk med neutralt läderbalsam och gnid försiktigt. Se till att undvika tyget. Våra väskor är impregnerade men processen kan upprepas efter längre tids användning. Låt alltid din väska torka i rumstemperatur.

Skötselråd

Läder är ett naturmaterial som påverkas av exempelvis solljus, smuts och värme. Med tiden kommer allt läder att torka ut men rätt omhändertaget kan det hålla länge. Håll din produkt ren och använd läderkräm. Ta en bomullsduk med neutralt läderbalsam och gnid försiktigt över hela produkten. Detta kan göras mer eller mindre ofta beroende på vilken patina du vill skapa. Kom ihåg att alltid behandla läderytan försiktigt och se till att undvika alla tygdetaljer. Om du upptäcker en fläck på lädret - ta bort den så snabbt som möjligt och behandla ytan enligt ovan. Våra produkter är impregnerade men processen bör upprepas efter en tids användning för att göra din produkt smuts- och vattenavvisande. Låt alltid din produkt torka i rumstemperatur. Vårt läder är naturligt infärgat vilket innebär att färgtonen kan variera. Detta ger din produkt sitt unika utseende. Var medveten om att färgöverföring kan ske så bär med försiktighet för att undvika kontakt med ljusa ytor.