Väskor för resanResegarderob
Baron Resegarderob
Baron Resegarderob
Baron Resegarderob
Baron Resegarderob
Baron Resegarderob
Baron Resegarderob
Baron Resegarderob
-30%

ResegarderobKhaki kanvas

Baron

Resegarderoben är det självklara valet för den eleganta resenären. Den ser till att dina kläder förblir snygga och skrynkelfria, vilket hjälper dig att se bra ut på din nästa destination.


Resegarderoben har ett bomullsfoder och innehåller ett stort fack med tre läderöglor för galgar. Väskan har fyra mindre innerfack som är perfekta för underkläder, skor och en necessär. Dessutom har resegarderoben en avtagbar axelrem som gör att du har fria händer under din resa.

Resegarderoben är gjord av den finaste 16oz bomullscanvas med läderdetaljer. Canvasen är försedd med en gummibackning som förhindrar att vatten och smuts tränger igenom.

Dimensioner (cm): L: 56, W: 7, H: 50
Läs Mer
400.00 USD 280.00 USD
Köp som presentkort
Skötselråd

Bomullskanvas är ett vackert och slitstarkt material. På sikt kommer du att uppleva att färgen och ytan bleknar. Detta är en naturlig del i materialets åldrande och ger det dess karaktär. Håll din kanvasväska ren genom att regelbundet borsta den med en mjuk borste. Har din väska fått en fläck kan du använda kallt vatten eller mild tvål på en bomullstrasa. Behandla försiktigt på själva fläcken och inte runtom för att förhindra att fläcken blir större. Testa alltid på ett mindre synligt område först. Läderdetaljerna behandlas med läderkräm. Ta en bomullsduk med neutralt läderbalsam och gnid försiktigt. Se till att undvika tyget. Våra väskor är impregnerade men processen kan upprepas efter längre tids användning. Låt alltid din väska torka i rumstemperatur.